Головна Новини Світ Польща Російська ракета впала поблизу польського кордону: що заявив Туск
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська ракета впала поблизу польського кордону: що заявив Туск

Дональд Туск прокоментував атаку на Львівщину

27 квітня 2024, 14:42
Поділіться публікацією:

Одна з ракет, якими сьогодні країна-агресор атакувала Україну, впала на українську територію за 15 км від кордону з Польщею. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Twitter (X) заявив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск.

Російська ракета впала поблизу польського кордону: що заявив Туск

Дональд Туск. Фото: з відкритих джерел

Глава польського уряду написав, що у Львівській області сьогодні вночі "впали десятки бомб та ракет". За словами прем'єра, одна з російських ракет впала за 15 км від польського кордону.

Крім того, Дональд Туск розкритикував свого попередника, колишнього прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького.

"У цей час Моравецький виробляє спільну антиєвропейську стратегію з пропутінськими ультраправими політиками в Будапешті. Дурість? Зрада? І те, і те?", — написав прем'єр-міністр.

Очевидно, Дональд Туск мав на увазі конференцію національно-консервативних кіл, що проходить у Будапешті. На ній був присутній Моравецький та голова кабінету президента Польщі Марчін Масталерек.

Зазначимо, у ніч проти 27 квітня російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. ППО збила 21 із 34 ракет, запущених РФ. Про це у Telegram повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

"До відображення повітряного нападу противника залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України", — зазначив командувач Повітряних сил.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупанти вдарили по 4 ТЕС: Герман Галущенко розповів про наслідки атаки, які області найбільше постраждали.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини