Військовий з Дніпропетровщини Дмитро Куценко отримав звання Героя України 

Президент України нагородив орденом «Золота Зірка» молодшого сержанта Дмитра Куценка з Нікопольщини.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на сайт Офісу Президента України. 

Військовий Дмитро Куценко родом з Нікопольщини. Має звання молодший сержант. Почав захищати Україну з 2014 року. Тоді пішов на фронт добровольцем. З початку великої війни боронив країну на Сумщині та Харківщині.

З серпня 2022 року воював у Бахмуті. Особисто знищив танк і БМП ворога разом з екіпажами. Під час російського авіаудару опинився під завалами багатоповерхівки, йому затисло обидві ноги. Через сильні обстріли захисника евакуювали тільки через півтори доби. На жаль, врятувати кінцівки медики не змогли.

Президент Володимир Зеленський відзначив Дмитра Куценка найвищою державною нагородою – Герой України та вручив орден «Золота Зірка».

Військовий з Дніпропетровщини Дмитро Куценко отримав звання Героя України  - рис. 1 Військовий з Дніпропетровщини Дмитро Куценко отримав звання Героя України  - рис. 2 Військовий з Дніпропетровщини Дмитро Куценко отримав звання Героя України  - рис. 3

Раніше ми писали, що у Дніпрі знайшли унікальні вітражі та мозаїку.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,