Очільника РДА, який за кермом в'їхав у натовп людей, взяли під варту

Чотирьох потерпілих унаслідок ДТП, серед яких одна дитина, госпіталізували до лікарні

За клопотанням прокурорів голові Броварської РДА Київщини, який напередодні скоїв ДТП з чотирма постраждалими, обрано безальтернативний запобіжний захід. Його взяли під варту строком на 2 місяці.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура. 

Що відомо про ДТП в Броварах

У п'ятницю, 26 квітня, водій легкового автомобіля у Броварах порушив правила дорожнього руху, проігнорувавши сигнал світлофора і скоївши наїзд на пішоходів. В результаті постраждали троє дорослих і дитина.Водієм авто виявився голова Броварської районної державної адміністрації Володимир Майбоженко. Згідно з даними поліції, на місці аварії тестуванням "Драгер" було виявлено ознаки сп'яніння у водія. Його затримали.

Київська ОВА заявила, що така поведінка посадовця є неприпустимою, і Майбоженко буде відсторонений від посади. 27 квітня посадовцю Броварської РДА було оголошено підозру за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп'яніння.

Нагадаємо, на 101 км автодороги Київ — Харків, неподалік села Панфили Яготинського району, трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Попередньо, аварія сталася за участі 2 транспортних засобів




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися