Запоріжці, які потребують дороговартісного лікування, можуть отримати допомогу

Запоріжці, які потребують дороговартісного лікування, можуть отримати допомогу.

Запоріжці, які потребують дороговартісного лікування, можуть отримати допомогу. Фото: pixabay.com

Події
27 квiтня 17:11

Запоріжці, які потребують дороговартісного лікування, можуть отримати матеріальну допомогу від міста.

У рамках дії Міської комплексної програми соціального захисту населення такий вид фінансової допомоги можуть оформити тяжкохворі люди, які зареєстровані та фактично проживають у Запоріжжі, а також наші захисники та захисниці, які постраждали у боротьбі за незалежність України. Про це повідомили у міськраді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Допомога надається за особистим зверненням тяжкохворого громадянина чи захисника або захисниці, а також членів їхніх родин. Рішення про надання виплати та її розмір приймає спеціальна комісія.

Загалом з початку цього року матеріальну допомогу на дороговартісне лікування з міського бюджету вже отримали 253 людини на загальну суму понад 2 мільйони гривень.

Для того, щоб оформити таку допомогу, необхідно звернутися до відділів прийому громадян департаменту соціального захисту населення за місцем реєстрації. Контактна інформація - за посиланням та в доданому файлі.

Запоріжці, які потребують дороговартісного лікування, можуть отримати допомогуЗапоріжці, які потребують дороговартісного лікування, можуть отримати допомогу

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах