Головна Новини Світ США Чому США продовжили допомогу Україні: експерт назвав вагому причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому США продовжили допомогу Україні: експерт назвав вагому причину

У США злякалися, що в Україні може повторитися ситуація, яка була в Афганістані

27 квітня 2024, 18:18
Поділіться публікацією:

США ухвалили рішення про продовження допомоги ЗСУ, бо зрозуміли, що шляхом ненадання зброї не вдасться всадити за стіл переговорів Україну і Росію, вважає політолог Олег Саакян.

Чому США продовжили допомогу Україні: експерт назвав вагому причину

США затвердили новий пакет допомоги Україні. Фото з відкритих джерел

"Виборча кампанія у США виходить на фінішну пряму. Очевидно, що запас міцності Росії значно переважає спроможності України без західної допомоги. У Штатах, вочевидь, зрозуміли, що спроба примусити Україну сісти за стіл перемовин шляхом ненадання зброї завершиться не миром, а умовним Афганістаном. Очікування, що на фініші виборчої кампанії у США зможуть заявити про недопущення третьої світової та завершення війни в Україні, явно б не справдилися. Натомість з України почали б поступати криваві картинки прориву фронту і нових Буч, від чого не виграли б ні Джо Байден, ні Дональд Трамп", — заявив Олег Саакян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські загарбники почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися", — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 квітня 2024, 18:11

Супер! Тобто, навіть, США пожаліли українців. В той час як Чужий, гугнявий божевільний м'ясник продовжив би кидати м'ясо у м'ясорубку, а потім демонстрував би по світу криваві відосики. Що гарного взагалі це ***** зробило для України? Що ж, карма жорстока річ. З таким наставшим нацпам'ятним майбутнім, не треба було і ставати "самостійними". Україна і Росія в одній імперії збалансовували б одна одну і загрози світу б не було.


Новини