Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Вони смертники": у ЗСУ прокоментували захід росіян в Очеретине
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вони смертники": у ЗСУ прокоментували захід росіян в Очеретине

Росіяни прорвали лінію оборони ЗСУ в районі Авдіївки

27 квітня 2024, 18:51
Поділіться публікацією:

Вклинення окупантів в оборону ЗСУ в районі населеного пункту Очеретине має певне тактичне значення для росіян, але не більше, заявив військовослужбовець ЗСУ, експерт з питань національної безпеки Іван Варченко.

"Вони смертники": у ЗСУ прокоментували захід росіян в Очеретине

Ворог наступає на Авдіївському напрямку. Фото з відкритих джерел

За словами військовослужбовця, окупанти, які прорвалися до населеного пункту, — смертники, оскільки у них дуже мало шансів вижити.

"Щодо ситуації біля Очеретиного, то вклинення противника має певне тактичне значення для росіян, але не більше. Ми розуміємо, що ті, хто зайшов у цей клин, з великою ймовірністю смертники, які звідти не повернуться. Відповідь на питання, чому вони зайшли та чому їм це вдалося, полягає в тому, що у нас постійно відчувається брак боєприпасів, якими ми могли б стримувати росіян на дальніх підступах, у тому числі й на селище Очеретине", — прокоментував Іван Варченко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські загарбники почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися" — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 квітня 2024, 18:15

А що цивільні там роблять біля цих розтрощених будинків? Мародерять тим, що залишилось і тим живуть? Ждуни чого?


Новини