Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація загострюється. Сирський повідомив союзникам про погіршення на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація загострюється. Сирський повідомив союзникам про погіршення на фронті

Головнокомандувач ЗСУ розповів партнерам про загострення на фронті

27 квітня 2024, 19:17 comments2664
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський взяв участь у 21-му засіданні Контактної групи з обороноздатності України.

Ситуація загострюється. Сирський повідомив союзникам про погіршення на фронті

Сирський взяв участь у "Рамштайні". Фото з відкритих джерел

У ході засідання групи "Рамштайн" Сирський розповів партнерам про загострення ситуації на фронті.

"Поінформував учасників коаліції про складну оперативно-стратегічну обстановку, яка має тенденцію до загострення; специфіку здійснення противником авіаударів по об'єктах енергетичної інфраструктури; про наші нагальні потреби в ракетах, боєприпасах, озброєнні, військовій техніці та ключову роль їх своєчасного надходження", – повідомив головнокомандувач ЗСУ.

Олександр Сирський подякував учасникам та особисто главі Пентагону Ллойду Остіну за послідовну підтримку України, ЗСУ, військову допомогу з боку США та всіх партнерів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські загарбники почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися" — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/667
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 квітня 2024, 18:57

Так вас попереджали, що в Україні кожен наступний, гірше за попереднього. Цікаво, що в цій нещасній країні всі змирились і не думають наперед. Нікого не зачіпають питання зі США: яке бачення закінчення всього цього? Покірні підкорились. Якось та буде! Не буде! Так було з Гитлером. Той пропонував арійське панування без пояснення меж і того, чому всі підкоряться. Так було з Пол Потом без пояснення: як будуть жити без науки освіти, одним тільки рисом. Так гугнявий Фюрер обіцяє примарні 1991 і беззастережну капітуляцію ворога, без пояснення де візьме ресурс і що потім, коли країна втратила 0,5 всього і відкотилась у середньовічний розвиток управління Єрмаком і відносини один з одним. Вони не вчаться не аналізують не змінюються! Хана!


Новини