Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ РФ в районі Авдіївки: ворог захопив ще одне село
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ РФ в районі Авдіївки: ворог захопив ще одне село

Окупанти захопили село Бердичі

27 квітня 2024, 20:44
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують наступ на Авдіївському напрямку. 27 квітня ворог захопив населений пункт Бердичі.

Наступ РФ в районі Авдіївки: ворог захопив ще одне село

Росіяни продовжують наступати на Авдіївському напрямку. Фото з відкритих джерел

Український військовий паблік Deep State опублікував кадри російського прапора на західних околицях села.

За даними пабліку, наразі тривають бої на захід від Бердичів.

"Сили оборони ведуть ар'єргардні бої. Утримувати лінію зіткнення в нинішньому вигляді неможливо, тому відхід із північних околиць села є вимушеним заходом", — йдеться у публікації Deep State.

Як відомо, після захоплення росіянами Новобахмутівки, Соловйового та Семенівки оборона Бердичів різко ускладнилася, оскільки виникла загроза появи противника в тилу з'єднань ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські загарбники почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися" — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини