Головна Новини Бізнес економіка Харків надасть бізнесу пільги. Які готуються рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Харків надасть бізнесу пільги. Які готуються рішення

У Харкові скасують плату за землю для власників бізнесу

27 квітня 2024, 21:25
Поділіться публікацією:

У вівторок, 30 квітня, міська рада Харкова скасує плату за землю та інші податки для бізнесу, повідомив міський голова Ігор Терехов.

Харків надасть бізнесу пільги. Які готуються рішення

У Харкові запровадять податкові пільги. Фото з відкритих джерел

"У нас відбудеться на наступному тижні у вівторок сесія міської ради, де ми приймемо безпрецедентне рішення щодо того, що скасуємо плату за землю та інші податки, які йдуть до місцевого бюджету. Відповідні рішення ми ухвалимо для того, щоби бізнес залишався в Харкові та щоби полегшити умови роботи бізнесу", — сказав Ігор Терехов. 

Міський голова розповів, що, попри проблеми з електропостачанням, Харків продовжує працювати, а підприємства користуються генераторами. 

"На щастя, є такі можливості. Тож будемо працювати та жити", — додав мер Харкова. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські загарбники почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися" — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини