Головна Новини Світ США Китай втручається в американські вибори. США заявили, що мають докази
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай втручається в американські вибори. США заявили, що мають докази

Блінкен звинуватив Пекін у намаганнях вплинути на американські вибори

27 квітня 2024, 21:53
Поділіться публікацією:

Глава Держдепу Ентоні Блінкен заявив, що США бачили докази спроб Китаю втрутитися та вплинути на майбутні вибори американського президента.

Китай втручається в американські вибори. США заявили, що мають докази

США звинуватили Китай у спробах вплинути на вибори. Фото з відкритих джерел

Держсекретар США повідомив, що повторив послання Джо Байдена Сі Цзіньпіну під час їхнього саміту в Сан-Франциско минулого року про те, щоб Китай не втручався в президентські вибори-2024. Тоді Сі Цзіньпін пообіцяв, що Китай не буде втручатися в американські вибори.

"Ми бачили, загалом, докази спроб Китаю впливу та, ймовірно, втручання у вибори. Ми хочемо переконатися, що це буде припинено якнайшвидше. Будь-яке втручання Китаю в наші вибори – це те, на що ми дивимося дуже уважно. Це абсолютно неприйнятно для нас. Тому я хотів переконатися, що Китай знову почує це повідомлення", – заявив Ентоні Блінкен.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські загарбники почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися" — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини