Головна Новини Світ Росія Донька Пєскова за рік війни збагатилася майже в 4 рази: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька Пєскова за рік війни збагатилася майже в 4 рази: що відомо

За минулий рік компанія дочки речника Путіна збільшила дохід у понад 3,5 рази, заробивши майже півмільярда рублів

27 квітня 2024, 23:27
Поділіться публікацією:

Компанія Centrum Moscow ("Центрум"), співвласником якої є Єлизавета Пєскова — дочка прес-секретаря диктатора Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова, показала рекордний дохід у 2023 році.

Донька Пєскова за рік війни збагатилася майже в 4 рази: що відомо

Єлизавета Пєскова розбагатіла під час війни. Фото з відкритих джерел

Як пише видання "Верстка" з посиланням на фінансову звітність компанії, минулого року у порівняні з 2022 роком виручка фірми Пєскової збільшилася в 3,6 раза та становила 497 млн рублів.

Повідомляється, що у "Центрумі" доньці Пєскова належать 30%, рештою частки володіє гендиректор Євген Литвинов. Компанія займається організацією музейних експозицій, виставкових стендів і арт-просторів, виробництвом інтерактивного та мультимедійного контенту та PR-супроводом заходів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські загарбники почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися" — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини