Російський секретар Ради безпеки Микола Патрушев висловив обурення щодо нелегальної міграції та її потенційної загрози для цілісності країни. Він вважає, що призводить до порушення етноконфесійного балансу.

Патрушев висловив свої стурбованості під час XII Міжнародної зустрічі високих представників з питань безпеки в Санкт-Петербурзі, де він підкреслив, що нелегальна міграція має потенціал відбуватися зі шкодою для етноконфесійного балансу та може стати причиною розпаду країни.

Він зауважив, що такі потоки мігрантів можуть бути стимулом для змін кордонів та загрожувати стійкості країн. Патрушев підкреслив також зв’язок нелегальної міграції з питаннями тероризму, організованої злочинності та торгівлею людьми.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

В останні дні в Росії сталися облави на мігрантів після теракту, що забрав життя щонайменше 140 людей. За даними Politico, ці облави відбулися переважно проти іммігрантів та представників етнічних меншин, зокрема осіб із Центральної Азії та осіб неслов’янської зовнішності.

Популярне: