Українська збірна з хокею вразила своїм виступом на початку чемпіонату світу з хокею у дивізіоні IB, здобувши впевнену перемогу над командою Естонії. Гра, яка відбулася у Вільнюсі, Литва, завершилася з рахунком 8:0 на користь української команди.

Українці відкрили рахунок на 12-й хвилині першого періоду, а Олександр Пересунько визнаний найкращим гравцем матчу збірної України. 

Після перерви на початку другого періоду, естонці мали можливість відновити рівновагу, але голкіпер Богдан Дяченко зупинив їхні атаки. Українська команда відповіла двома шайбами протягом пів хвилини, поклавши край будь-яким сумнівам у своїй перемозі.

Під час останнього періоду Дмитро Христич вирішив дати відпочинок ключовим гравцям, зосередивши увагу на гравцях резерву. Попри це, команда продовжила домінувати і забила ще дві шайби.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Матч завершився з рахунком 8:0 на користь України, і зараз команда готується до наступного поєдинку проти Нідерландів, який відбудеться 28 квітня.

Популярне: