Ілон Маск неочікувано здійснив візит до Китаю: причини візиту

За інформацією Bloomberg, Генеральний директор Tesla Inc, Ілон Маск, неочікувано прибув до Китаю для перемовин щодо розгортання програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Літак Gulfstream, зареєстрований на SpaceX, приземлився в Пекіні у неділю, 28 квітня, о 14:00 за місцевим часом.

Наразі компанія Tesla працює над виведенням своєї найновішої технології автопілота FSD (Full Self-Driving) на нові ринки. Раніше транспортні засоби Tesla стикалися з обмеженнями на військових та деяких урядових об’єктах у Китаї, що було пов’язано з проблемами кібербезпеки через камери, що використовуються в автомобілях.

Ілон Маск під час телефонного дзвінка компанії 23 квітня зазначив: “Зі схвалення регуляторів ми плануємо випустити нашу систему як контрольовану автономну систему на будь-якому ринку, де ми зможемо отримати на це дозвіл, що, на нашу думку, включає Китай”.

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше