Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кулеба звернувся до партнерів України з закликом щодо Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба звернувся до партнерів України з закликом щодо Путіна

Дмитро Кулеба заявив, що союзникам України не слід боятись Путіна та передавати українським силам якомога більше зброї для війни проти російської агресії.

28 квітня 2024, 13:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав українських міжнародних партнерів вірити в перемогу України. За його словами, Путін – це "політична тварина, яка відчуває страх". 

Кулеба звернувся до партнерів України з закликом щодо Путіна

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю CNN очільник МЗС України Дмитро Кулеба звернувся до українських партнерів щодо Путіна з закликом не показувати страх російському диктатору.

"Нам потрібно, щоб наші партнери твердо вірили в те, що перемога України є досяжною. По-друге, не мали страху перед Путіним, тому що Путін є політичною твариною, яка відчуває страх. І коли він відчуває цей страх, він стає більш агресивним", — сказав Кулеба.

За словами міністра, натомість, коли Путін відчуває силу, то змушений буде відступити. Як приклад Кулеба вказав на голосування в Конгресі США щодо допомоги Україні.

"Меседж від Вашингтона: боротьба триває, а боротьба за свободу й демократію продовжується", — наголосив Кулеба.

Також в інтерв’ю Дмитро Кулеба вказав, що Україна потребує якомога більше зброї від союзників для війни, захисту міст та звільнення українських територій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Європарламент прийняв важливе рішення щодо Путіна. Під час голосування однієї з резолюцій, яку було підтримано більшістю голосів, щоб не визнавати результати виборів у РФ. Таке рішення має рекомендаційний характер та означає, що Путін нелегітимний президент Росії.

Також "Коментарі" писали про держсекретаря США Ентоні Блінкена, який назвав країну, завдяки якій Росія може продовжувати війну в Україні. За його словами, Китай відправляє у РФ товари подвійного призначення, які використовуються Росією для військових дій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини