Головна Новини Здоров'я дієта і харчування 4 головні причини, чому ви не можете позбутися жиру на животі
commentss НОВИНИ Всі новини

4 головні причини, чому ви не можете позбутися жиру на животі

Персональна тренерка дала корисні поради, які допоможуть зменшити вагу та позбутись зайвих сантиметрів на животі.

28 квітня 2024, 15:50 comments2068
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Втрата ваги зазвичай виснажливий та тривалий процес, який може супроводжуватись розчаруванням. Особливо складним моментом є спроби позбутись зайвої ваги, що накопичується на животі. 

4 головні причини, чому ви не можете позбутися жиру на животі

Чому складно позбутися жиру на животі. Фото з відкритих джерел

Спроби схуднути вимагають багато часу та жертв. Хоча може здатися, що наші зусилля повинні бути гідно винагороджені, однак деякі частини тіла більш стійкі до втрати ваги, зокрема живіт, де відкладається значна частина жирової тканини. Персональна тренерка Вікторія Брейді розповіла про головні помилки через які ви не можете позбутися жиру на животі та дала кілька корисних порад.

Постійний стрес

Життя в постійному стресі та поспіху може призвести до підвищення рівня кортизолу, що, своєю чергою, пов’язане із накопиченням додаткового жиру на животі. Брейді пояснює, що хронічний стрес часто викликає до більших прийомів їжі, що ускладнює втрату ваги. Тренерка вказує, що існують різні методи боротьби зі стресом: йога, медитація, тривалі прогулянки з собакою або їзда на велосипеді. Головне, щоб діяльність, якою ви займаєтеся, приносила вам задоволення.

Малорухливий спосіб життя

Вікторія Брейді вказує, що малорухливий спосіб життя — це найпростіший спосіб набрати вагу та розвинути серйозні захворювання. За її словами малорухливий спосіб життя може уповільнити метаболізм, а відсутність фізичних вправ обмежує здатність організму спалювати жир, в тому числі жир на животі

Недостатній сон 

Надмірна втома через недосипання може порушити гормональний баланс і вплинути на метаболізм і апетит протягом дня. Це може сприяти накопиченню жиру в області живота. Експертка рекомендує зробити сон якісним, а перед тим, як лягти спати заспокоїтись. Для цього можна, наприклад, послухати спокійну музику, помедитувати або прийняти ванну, що розслаблює.

Неправильне харчування 

Однією з основних причин накопичення жиру на животі є неправильне харчування. Вживання великої кількості рафінованих вуглеводів і солодких напоїв точно не допоможе схуднути. Щоб позбутися зайвої ваги, в першу чергу потрібно збалансовано харчуватися. Для цього варто відвідати дієтолога, який допоможе вам скласти список страв відповідно до ваших потреб. Особливу увагу слід звернути на білок, який забезпечує відчуття ситості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про п'ять продуктів, які "знищують" жир на боках та животі.

Також "Коментарі" писали про чоловіка, який схуд на 153 кілограми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини