close-btn

Два найкращі токени ERC-20 для інвестування з наступного тижня

Розгляньмо два найкращі проєкти та найбільш капіталізовані ERC-20-токени Ethereum, в які варто інвестувати з наступного тижня, та й взагалі, цього року

Два найкращі токени ERC-20 для інвестування з наступного тижня

Фото: pexels.com

Ethereum (ETH) — друга за ринковою капіталізацією криптовалюта, яка знову опинилася в центрі уваги завдяки підвищеному інтересу з боку інституційних інвесторів. Фінансовий гігант BlackRock звернув увагу на токенізацію реальних активів (RWA). Для цього BlackRock вже зарезервував початкові інвестиції в розмірі $100 млн, які наразі зберігаються в USDC на Ethereum.

Тим часом спотовий біржовий фонд Ethereum почне торги в Гонконзі 30 квітня після того, як регуляторна ясність і схвалення стануть чіткішими та зрозумілішими. На тлі того, як традиційні фінансові гроші перетікають в екосистему Ethereum, Finbold вибрав два найкращі токени ERC-20 для розгляду можливості інвестування.

 

Aave (AAVE) для кредитування

Aave (AAVE) — це найбільш використовувана, капіталізована і ліквідна платформа для кредитування в DeFi-екосистемі Ethereum. Платформа підтримує 12 інших блокчейнів, створюючи активний і затребуваний простір для кредитування і запозичення токенів ERC-20.

Варто зазначити, що загальний обсяг заблокованої вартості (TVL) протоколу становить $10,93 млрд, в той час, як капіталізація AAVE — $1,41 млрд. Це означає, що співвідношення MCap/TVL становить 0,15, що зазвичай вказує на перепроданість активу з середнім та довгостроковим потенціалом.

З очікуваним припливом капіталу в екосистему Ethereum, Aave може стати кращим способом для інвесторів отримати дохід від своїх токенів ERC-20 через кредитування або брати участь у маржинальній торгівлі через запозичення.

Uniswap (UNI) для торгівлі

Uniswap (UNI) була першою децентралізованою біржею з автоматизованим маркет-мейкером (AMM), яка залишається найпопулярнішою. Uniswap лідирує за обсягом обміну в децентралізованих фінансах, а її пули свопів є найбільш ліквідними для торгівлі токенами Ethereum.

На момент написання огляду протокол має п’ятий найвищий показник TVL в екосистемі Ethereum, на дві позиції відстаючи від Aave. Його токен управління, UNI, має ринкову капіталізацію $6,08 млрд, а показник MCap/TVL становить 1,05.

Це свідчить про те, що UNI наразі торгується за справедливою ціною, яка базується на загальній кількості токенів, інвестованих в його екосистему. Таким чином ціна Uniswap може пропорційно слідувати за майбутнім збільшенням TVL, яке, ймовірно, відбудеться в результаті притоку капіталу в токени Ethereum.

Екосистема Ethereum — це місце з динамічним рухом капіталу серед диверсифікованого ландшафту протоколів і токенів. Інвестори та трейдери можуть знаходити різні рішення на вільному ринку, хоча і з відповідними ризиками, що вимагають передових знань та досвіду для навігації.

Вам може бути це цікаво:

google news