У Росії згоріли два тепловози - ГУР

ГУР МО України констатує: ліквідація рухомого складу на російській залізниці зменшує можливості військової логістики держави-агресора.
У Росії згоріли два тепловози - ГУР

У двох російських містах згоріли тепловози, що зменшує можливості військової логістики держави-агресора. Про це в неділю, 28 квітня, повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України.

"28 квітня 2024 року в місті Оренбург на росії невідомі особи спалили дотла магістральний тепловоз марки 2ТЕ10М. Схожий інцидент трапився двома днями раніше, 26 квітня, у місті Владикавказ - тоді вночі вогонь знищив тепловоз ЧМЕ-3. ГУР МО України констатує: ліквідація рухомого складу на російській залізниці зменшує можливості військової логістики держави-агресора", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на російській нафтобазі в Калузькій області стався вибух. Російські пропагандисти повідомили, що внаслідок падіння двох БПЛА вибухнула цистерна з бензином об'ємом майже 700 куб. м.

Повідомлялося також, що в РФ спалахнула потужна пожежа поблизу заводу КамАЗ.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp


Не пропусти інші цікаві статті, підпишись:
Ми в соціальних мережах
x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK