Головна Новини Світ Росія У Путіна назвали Зеленського "специфічним" президентом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна назвали Зеленського "специфічним" президентом

Участь лідера України - вирішена, заявив прес-секретар Путіна публічно

28 квітня 2024, 18:58
Поділіться публікацією:

Речник президента РФ зробив нову заяву про українського президента Володимира Зеленського, назвавший його "специфічний президент специфічного режиму" 

У Путіна назвали Зеленського "специфічним" президентом

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Пєсков публічно заявив пропагандисту Павлу Зарубіну в коментарі, що доля Зеленського — вирішена. У такий спосіб він відреагував на репліки Зеленського про те, що Захід допомагає Україні зброєю, і що це хороша угода для української армії.

Також вже традиційно Пєсков обурився тим, що українці захищають свою країну.

"Україна не шкодує своїх громадян, і це трагедія для народу, трагедія для країни. Спочатку вони заразили свою країну всякими націоналістичними проявами, а потім вони вже не гребують нічим... Не гребують кидати нові тисячі й тисячі людей у топку цієї війни. Мені здається, що доля Зеленського однозначно вирішена. Зовсім скоро настане момент, коли багато хто, зокрема і в Україні, поставить під сумнів його легітимність".

Окрім цього, роблячи заявив в стилі російської пропаганди, Пєсков спрогнозував, що нібито незабаром Зеленському доведеться виправдовуватися за свої рішення. Але для Росії головне — продовжити воювати з Україною, акцентував Пєсков.

"Тут для нас головне — ми повинні продовжити "спеціальну військову операцію", убезпечити себе", — оголосив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів про плани Путіна та домовленості з Байденом. Глава української держави Володимир Зеленський, реагуючи на підписаний у середу 24 квітня президентом США Джо Байденом пакет законодавства щодо допомоги Україні, констатував, що необхідно буде подолати останні пів року, які передували ухваленню позитивного рішення та "розгорнути" плани правителя РФ Володимира Путіна проти нього самого.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

29 квітня 2024, 07:36

щоб ти здох підар рашистський

Ігор

28 квітня 2024, 18:09

Легітимність Фюрера: "До останнього українця!". Але що поробиш - покірність. Так пихато у вишиванках з фаєрами та кричалками верещали про свою свободолюбність, а реально готові вмирати тільки за те, щоб нашкодити іншому. Нехай втрачу два ока, але і сусід втратить одне. Зате юдейці цим насолоджуються по повній.


Новини