Головна Новини Зірки персона Дочка фаната кремлівського режиму назавжди зреклася свого батька
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка фаната кремлівського режиму назавжди зреклася свого батька

Марія Машкова заявила, що більше про нього не думає

28 квітня 2024, 22:20
Поділіться публікацією:

Колишня російська  кіноакторка Марія Машкова, яка  виїхала до Сполучених Штатів, сказала, що більше не  згадує про свого батька і не турбується  про подальші стосунки з ним. Це сталось після того, як Машков  казав їй покаятись за те, що вона  засудила війну в Україні та повернутись в РФ.

Дочка фаната кремлівського режиму назавжди зреклася свого батька

Марія Машкова (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання журналістів, акторка висловилась, що не ініціюватиме зустріч з найближчою їй людиною:

"Минув цей період. Я майже сорок років ініціювала зустрічі, хотіла, щоб він був у моєму житті. А зараз ні. Просто він залишився таким молодим, вусатим, класним хлопцем, моїм татом у районі 23-24 років. Для мене він такий. Але зустрічатися з ним... Я не можу поки що уявити таку ініціативу ні з його боку, ні з мого. Навіщо?"

При цьому,  Машкова в перші дні повномасштабної російської  війни осудила злочинний  кремлівський режим  і наголосила на своїй підтримці українців.  

Проте її батько, Володимир Машков з 24 лютого 2022 року навпаки підтримує  Володимира Путіна. Він є його активним прихильником  і закликає до цього  всіх співгромадян, зокрема й свою дочку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що дочка відомої акторки вирішила відмовитися від громадянства РосіїУкраїнська кіноакторка Зоряна Марченко, яка стала відомою, за роллю  в серіалі "Просто Надія", розказала, що її 8-річна донька  прийняла рішення відмовитись  від свого місця народження — РФ. 

Дівчинка хоче, коли отримуватиме  паспорт, змінити місце народження, бо не  має бажання мати щось  спільне  з країною-агресоркою. Ще донька акторки хоче мати нове  ім'я.  Зоряна Марченко назвала доню Агафією, але в  повсякденні кличе її Агатою. Самій дівчинці більше до вподоби  другий варіант.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини