Головна Новини Світ Росія Втікачка Оксана Марченко закрутила роман з охоронцем Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Втікачка Оксана Марченко закрутила роман з охоронцем Путіна

Оксана Марченко, в основному, перебуває в РФ, але частенько їздить відпочивати на Кіпр

28 квітня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Колишня українська телеведуча зі скандальною репутацією  Оксана Марченко, яка ще й кума  диктатора Путіна, перед  самим початком російського повномасштабного вторгнення  на територію  України, залишила її і виїхала  до  країни-терористки Росії.

Втікачка Оксана Марченко закрутила роман з охоронцем Путіна

Оксана Марченко (фото з відкритих джерел)

Вона повністю пропала із соціальних мереж і тільки недавно оприлюднила фотографії  з новим іміджем.

Як  інформує OBOZ.UA, з їх  інсайдерської  інформації  виплило, що в Кремлі планують масштабну кампанію  щодо  просування політичного проєкту Віктора Медведчука (чоловіка Марченко) "Інша Україна". Її обличчям  має  бути  колишня українська журналістка.

Ще зараз не є  таємницею, що дружина Медведчука  мешкає в Росії, проте деколи відправляється  на відпочинок до Середземного моря, зокрема, на Кіпр. Також кремлівські  посадовці мають підозру, що Марченко  має роман з одним з охоронців Путіна.

Також нещодавно журналісти  вишукали підтвердження співпраці Оксани Марченко в компанії з  продюсером-путіністом  з СТБ у Росії. Виявляється, Оксана Марченко знову появиться на екранах, проте  не у своїй країні, де її раніше  знали і поважали, а у РФ, і  буде  відома, як ще один рупор кремлівської пропаганди.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що пасія Путіна просить повернути його популярний мережевий ресторан. Ймовірна нова пасія  диктатора Путіна Катерина Мізуліна, яка висловлює  захват від кривавого вторгнення терористичної Росії в Україну, просить свого диктатора  повернути в Росію  мережеві ресторани — Макдональдс. 

За інформацією пропагандистського телеграм-каналу "Кремлівська табакерка", Мізуліна звернулась до Путіна під час особистого спілкування наприкінці минулого тижня. Повідомляють, що прохання ніби подивувало  російського президента, але "він доручить економістам і дипломатам попрацювати над цим питанням".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини