RU
 

Зеленський подякував за службу прикордонникам

Текст: ,  28 квітня 2024, 22:59
0
1067
Зеленський подякував за службу прикордонникам
Фото: Госпогранслужба
Президент України Володимир Зеленський подякував хоробрим прикордонникам

Президент висловив особливу вдячність воїнам спецпідрозділу ДОЗОР Державної прикордонної служби України, воїнам бригад Помста, Сталевий кордон, прикордонникам Волинського, Чернігівського, Сумського і Харківського загонів.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні до народу в неділю, 28 квітня, подякував бійцям за захист і поіменно назвав окремих героїв-прикордонників.

"За результатами тижня на особливу вдячність заслуговують воїни 57-ї окремої та 58-ї окремої мотопіхотних бригад, а також воїни 35-ї окремої бригади морської піхоти. Відзначу також і наших воїнів-прикордонників - і тих, хто разом з усіма зараз б’ється на передовій, і тих, хто захищає наші прикордонні громади, знищує російські ДРГ", - сказав Зеленський.

Президент висловив особливу вдячність усім воїнам спецпідрозділу ДОЗОР Державної прикордонної служби України, воїнам бригади Помста - штаб-сержанту Олександру Метейку, старшим сержантам Сергію Нестеренку і Святославу Ігнатюку; бригади Сталевий кордон - головному сержанту Івану Ковалю, сержанту Віталію Микитенку, старшому солдату Євген Колесніку; Чернігівського й Волинського прикордонних загонів - старшому солдату Михайлу Данилюку і Михайлу Миндюку, сержанту Юрію Ромашину і Михайлу Середі, старшому сержанту Роману Новику; Сумського прикордонного загону - особливо солдату Андрію Крутю і штаб-сержанту Юрію Попкову; Харківського загону - старшим солдатам Денису Шевченку й Володимиру Шевцову, майору Андрію Кучинському.

Пишаюся вами всіма, воїни! Дякую кожному й кожній, хто з Україною, хто в Україні й для кого Україна - єдиний на цій землі дім, - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, у вечірньому відеозверненні в неділю, 28 квітня, президент України Володимир Зеленський розповів також про дипломатичні успіхи України. Йшлося зокрема про готовність України до переговорів про вступ до ЄС, а також про підготовку до Саміту миру і саміту НАТО.

Рада збільшила чисельність ДПСУ

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
Столтенберг сказав, що допомагає РФ вести війну в Україні
Естонія може відправити війська в Україну
У Міненерго попередили українців про важку зиму
В США сказали, чи можуть росіяни здійснити прорив на фронті
Британія щороку виділятиме Україні 3 млрд фунтів стерлінгів - посол
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: благодарностьвидеообращениеВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі