Головна Новини Зірки персона Просто під час концерту померла 31-річна співачка(ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Просто під час концерту померла 31-річна співачка(ВІДЕО 18+)

Співачка померла просто під час концерту у Китаї

28 квітня 2024, 23:40
Поділіться публікацією:

В одному  з міст Китаю  виконавиця  померла просто на концерті, зачепившись за  сукню, ще й  вдарилась головою об сцену.

Просто під час концерту померла 31-річна співачка(ВІДЕО 18+)

Співачка померла під час концерту (фото з відкритих джерел)

Як інформує таблоїд The Mirror,  співачка співала в  тамтешньому будинку для літніх людей, коли було  святкування 90-річчя одного з  його жителів, коли раптом сталась трагедія.

Як  інформує ЗМІ, 31-річна артистка  співала пісню, і в один з моментів  спіткнулась  об своє вбрання. Падаючи, вона  травмувалась  головою і залишилась нерухомо лежати  на сцені. В момент  після падіння  потерпіла  перестала дихати, і  працівники установи хотіли  реанімувати її на очах у приголомшених  людей.

Співробітники шоу робили  колезі компресійний масаж грудної клітки, допоки вона лежала на сцені. Її  відправили до найближчої  медустанови китайського мегаполіса Чунцин.  Проте,  всі зусилля медиків не змогли зарадити смерті,  співачка пішла з життя в тій же лікарні. До фатального випадку  співачка розповідала, що  пред виходом на сцену почула себе погано. Щоб  встановити  точну причину смерті, будуть  проводити розтин.

Цей фатальний випадок мав місце ще 12 квітня, але журналістам про це стало відомо тільки тепер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у США померла популярна російська блогеркаПропагандистські  видання РФ  інформують, що в Сполучених Штатах пішла з життя  відома  російська блогерка Олена Міро, яка писала скандальні  статті про  зірок російського шоу-бізнесу. 

Як інформує  News.ru,  кілька  Telegram-каналів  повідомили, що блогерка постраждала в автокатастрофі  і впала в кому в Сполучених Штатах, де мешкала останні  роки. Недавно вона померла. За інформацією джерела,  яку оприлюднив Telegram-канал Адмін-Аншлак, матір  Міро  літала в Америку на похорон, а батько не захотів,  наголосивши, що "карма її наздогнала, сама винна".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини