Під час циркового виступу з п’ятиметрової висоти зірвалися неповнолітні артисти.

Нещасний інцидент відбувся у державному цирку в Запоріжжі 27 квітня, коли циркові акробати під час вистави. Молодий хлопець 15 років та дівчинка 12-ти років впали на арену.

У повітряних акробатів – травми різного ступеня. Їх терміново госпіталізували. Хлопець отримав важкий перелом ноги, а у дівчини – струс мозку. Відео показали у місцевому Телеграм-каналі.

На відео можна побачити, що акробати виконували свій номер під куполом цирку. Хлопець не втримався за спеціальний канат, який вислизнув з його рук. Дівчина в цей час трималася за його ноги, і вони разом впали на підлогу.

Поліція зайнялася встановленням всіх обставин після того, як 27 квітня надійшло повідомлення про те, що до реанімації дитячої лікарні привезли двох неповнолітніх.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

З’ясувалося, що о шостій годині вечора в міському цирку артисти під час гімнастичного номера не втримались на канаті та зірвались. Зараз діти у стабільному стані та у безпеці.

Популярне: