Компанії

Оголошено дати запуску Oppo Reno 12, 12 Pro, Oppo Pad 3, Enco X3

0

У листопаді 2023 року Oppo представила в Китаї серію смартфонів Reno 11. Недавні звіти показали, що бренд зараз працює над серією смартфонів Reno 12 для китайського ринку. На додаток до лінійки Reno 12, бренд, як повідомляється, розробляє планшет Oppo Pad 3 і навушники Enco X3 TWS. В останньому витоку повідомлення Digital Chat Station згадав часові рамки запуску цих пристроїв.  

Дати випуску Oppo Reno 12, Pad 3, Enco X3

DCS повідомила, що нові продукти, такі як Oppp Reno 12 / 12 Pro, Pad 3 і Enco X3, уже знаходяться в стадії розробки, а випробування матеріалів проводяться. Поточні графіки виробництва передбачають поступовий випуск цих продуктів з кінця травня до початку червня. Більше нічого про ці пристрої інформатор не розповів.

Недавні звіти стверджували, що Reno 12 duo матиме OLED-панель з мікровикривленням з усіх чотирьох сторін. Він запропонує роздільну здатність 1,5K і частоту оновлення 120 Гц. Reno 12 матиме чіпсет Dimensity 8200, тоді як модель Pro може мати Dimensity 9200 Plus. Обидва телефони, ймовірно, будуть оснащені акумулятором на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 80 Вт.

Очікується, що Reno 12 матиме 50-мегапіксельну (основну) + 8-мегапіксельну (надшироку) + 50-мегапіксельну (2x телефото) систему потрійної камери. Reno 12 Pro може мати аналогічну потрійну камеру. Очікується, що обидва телефони матимуть 50-мегапіксельну фронтальну камеру з автофокусом.

Очікується, що Oppo Pad 3 матиме чіпсет Snapdragon 8 Gen 3. Деякі звіти стверджують, що на світовому ринку він буде ребрендингований як OnePlus Pad 2. Що стосується Enco X3, чутки ще не оприлюднили жодних подробиць про навушники TWS.

Comments

Comments are closed.