Головна Новини Світ США Трамп отримав несподівану загрозу на президентських виборах від третьої сили
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп отримав несподівану загрозу на президентських виборах від третьої сили

Колишній представник Демократичної партії Роберт Кеннеді-молодший може допомогти Джо Байдену забрати голоси у Дональда Трампа на виборах у США.

29 квітня 2024, 11:27 comments3139
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент США від Республіканської партії Дональд Трамп розкритикував незалежного кандидата на виборах Роберта Кеннеді-молодшого у соціальних мережах. За словами Трампа, голоси за Кеннеді стали б "даремним голосом протесту", а незалежний кандидат був би гіршим за Джо Байдена.

Трамп отримав несподівану загрозу на президентських виборах від третьої сили

Дональд Трамп та Роберт Кеннеді-молодший. Фото з відкритих джерел

Роберт Кеннеді-молодший, який є племінником президента США Джона Кеннеді, 5 квітня висунув свою кандидатуру в президенти від Демократичної партії. Однак, згодом, Кеннеді-молодший вирішив балотуватись, як незалежний кандидат. Така ситуація викликала критику у Демократичній партії через те, що Кеннеді може відібрати голоси у Байдена. 

Проте останні опитування показують, що незалежний кандидат забирає голоси як у Байдена, так і у Трампа. Через це, Кеннеді потрапив під різку критику від лідера республіканців.

"Роберт Кеннеді-молодший — це "завод" демократів, лівий радикальний ліберал, який був призначений для того, щоб допомогти кривому Джо Байдену, найгіршому президенту в історії США, бути переобраним", — написав Трамп на своїй платформі Truth Social.

Як показує опитування Quinnipiac серед зареєстрованих виборців, Роберта Кеннеді-молодшого підтримує 16% виборців, тоді як Дональд Трамп та Джо Байден мають по 37%. Тоді як опитування CNN, яке виключає Кеннеді показує підтримку Трампа на рівні 49%, а Байдена на 43%. Крім того, 44% виборців-республіканців схвально ставляться до Роберта Кеннеді-молодшого, а серед демократів лише 11%.

Роберт Кеннеді-молодший — американський політик, колишній представник Демократичної партії, який є прихильником теорії змов та руху проти вакцинації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Джо Байден назвав три країни, які виявились друзями Путіна.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який прокоментував план Трампа щодо закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини