Військовослужбовець вважає, що воювати будуть і наступні покоління українців 

Головне за день:

 Боєць з 12-ї бригади Національної гвардії України Азов на псевдо “Ніко”, вважає, що війна в Україні триватиме довго, адже епоха війни насправді вже розпочалася і триває вже давно.

Наша країна бореться за свою незалежність, свободу та національність вже століттями, нагадав він.

Ніко зауважив: “Ми будемо продовжувати боротьбу. Цей конфлікт можуть трошки заморозити, але це буде тимчасово. Противники знову наберуться сил і знову будуть намагатися вдертися. Ми всі чуємо про їхні плани: Польща, Німеччина, Франція. Вони не можуть пройти через нас”.

Боєць Азову вважає, що “І ми тримаємося в цьому дивом, бо більшість нас має мотивацію, і більшість з нас ще має сили. Я вважаю, що “ця війна триватиме довго”.

Вас також зацікавить: Для ворога настають дуже складні часи – військовий експерт

За його словами, українцям варто усвідомити, що й наступному поколінню доведеться боротися за свободу і незалежність.

“Ми повинні готуватися, коли є можливість. Підготовка до цього повинна включати підвищення рівня тактичної медицини й тактичної вогневої підготовки”, – додав “Ніко”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦