Благодійний конкурс: українці можуть виграти смартфон за фото

Вдруге в Україні стартував благодійний конкурс “1000 шедеврів, знятих на смартфон”. Його мета – допомогти військовим.

Про це Відкритому розповіла керівниця проєкту “Людина ДивоСвіт” Злата Додатко.

Благодійний конкурс: українці можуть виграти смартфон за фото - рис. 1

Злата Додатко

Вже вдруге неформальна дослідницька платформа ЛЮДИНА ДИВОСВІТ організовує всеукраїнський мистецький конкурс для важливої місії. Вони допомагають Першому добровольчому мобільному шпиталю імені Пирогова, який рятує життя наших захисників у зоні бойових дій.

“Хочемо змотивувати людей побачити красиве довкола, передивитись фото у своєму смартфоні і знайти там унікальні світлини, цікаві суспільству. Або ж зробити такі фото і надіслати нам для участі в конкурсі. На сьогодні вже маємо 30 учасників, і їхні роботи просто неймовірні. Це і небо, і поля, і квіти, і портрети, там ціле різноманіття. Ми дозволяємо надсилати не одну, а до 10 фото. Адже кожна в майбутньому може бути продана за чималий донат, а це значить – суттєва допомога нашим військовим. Цікаві також історії всіх робіт, як вони були зняті, де, за яких обставин, і що бачить на них автор. Адже минулорічними переможцями стали саме такі знімки – з розповідями”, – говорить Злата Додатко.

Подачу заявок на участь у благодійній виставці-конкурсі відкрито до 5 травня включно. Переможцем конкурсу, який буде тривати протягом проведення виставки, стане та робота, що збере найбільшу суму донатів. Автор отримає новий смартфон.

Виставка триватиме з 30 травня по 30 червня з 10:00 до 19:00.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати свої фотороботи та заповнити анкету за посиланням.

Більше дивіться у відео:

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , , , ,