Сили оборони України здійснили нові удари по об’єктах нафтової промисловості Росії, зачепивши при цьому інтереси Олександра Лукашенка. Про це розповів екс-депутат Верховної Ради Борислав Береза.

Як пише портал «Хартія 97%», український політик звернув увагу, що в ході недавньої атаки постраждали нафтобази у Смоленській області, які зараз Москва та Мінськ використовують як перевалочні пункти для білоруських НПЗ.

За словами Берези, із реалізації нафтопродуктів на російський ринок самопроголошені президент РБ отримує гроші особисто у свою кишеню. Вони акумулюються на рахунки в офшорах.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Лукашенко особисто отримує із цього гроші. Ні для кого не секрет, що він абсолютно відверто заробляє на цьому. Тому Лукашенко не відмовляється від постачання палива до Росії», — пояснив колишній парламентарій.

Популярне: