Антитренди манікюру 2024: про які дизайни варто забути

Антитренди манікюру 2024: про які дизайни варто забути (GlavPost)

У світі "манікюру" щороку з'являються нові тенденції та стилі, які, своєю чергові, витісняють торішні актуальні варіанти. 2024 року на справжніх модниць чекає пора прирдодних відтінків та форм.А от про головні антритренди в манікюрі 2024 року - розповідаємо далі.Кислотні відтінки Кислотні відтінки тривалий час були одним із трендових у світі манікюру. Насичені кольори, які виражали їх індивідуальність і творчість через нігті. Багато жінок надавали перевагу яскравим кислотним кольорам, доповнювали це все наклейками, бусинками і так далі. На заміну цьому прийде мінімалізм, стриманість та простота. Але не варто сумувати у тренді залишаться яскраві відтінки рожевого та зеленого.


РЕКЛАМА

Довгі нігтіТакі нігті залишалися на піку популярності багато років поспіль. Але власники великих розмірів, як ніхто інший знають, що такий манікюр не практичний, не зручний, а також часто ламається і відшаровується. Через довгі нігті 2024 року відходять на задній план.

Нарощені нігтіТакі нігті дозволяли жінці виглядати якнайкраще за будь-яких обставин. Однак з часом, цей тренд все ж перетворився в несмак. У 2024 - акцент на природності.Майстри манікюру кажуть, що головне правильно підібрати форму та колір і ваші руки будуть виглядати привабливо і природно.

Темно-червоний колірКолір залишався ледь не класичним мільйон років поспіль. Він був універсальним варіантом для багатьох жінок. Однак 2024 року цей варіант покриття нігтів вважатиметься не модним. Фахівці з нейліндустрії рекомендують звернути увагу на інші відтінки червоного, наприклад, світло-червоний.

Желе-нігтіМода на желе-нігті увірвалася до нас 2023 року та набула неабиякої популярності через мережу Тік-ток. Цей тренд передбачав застосування спеціальних гелевих лаків або гелю для створення насиченого, прозорого та блакитного ефекту на нігтях. Знову ж таки - цього року природність повертається.

Геометричний дизайнВідповідний варіант передбачав використання геометричних форм, ліній - кругів, трикутників, квадратів, робмів тощо. Ці фігури часто застосовували для створення абстрактних та мінімалістичних зображень. Цього року такі нігті різко втрачають популярність.Французький манікюрНавіть така класика як французький манікюр цього року стала одним з антритрендів. На заміну білій смужкі прийшли варіанти різних кольорів.

М'ятно-зеленийТакий відтінок уже давно отримав статус застарілого. Його випередив світлий небесно-блакитний. Обидва кольори мають спільну рису – пастельність. Та й навіть поєднуються разом у манікюрі вони добре.

Мармуровий дизайнЯкщо вам подобався даний тренд, то цього сезону придивіться до напівпрозорих нюдових варіантів у стилі кварцу. По-друге, зрілим жінкам краще робити ставку на однотонне покриття. Чим м’якше і природніше це виглядає, тим молодший образ.

Читайте також: Стиглі вишеньки: шість ідей соковитого весняного манікюру, який приверне до себе увагу (з фото)Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

РЕКЛАМА