Відомий український режисер і боєць Олег Сенцов, який з 2022 року захищає Україну від російських окупантів, поділився з шанувальниками підбадьорливим фото з передової.

На знімку, опублікованому в його Facebook, Сенцов постає з широкою усмішкою на обличчі на тлі зруйнованих ворожими атаками багатоквартирних будинків. Фото, ймовірно, зроблене в сутінках або на світанку.

“Тримаємо Часік”, – лаконічно підписав фото Сенцов, даючи зрозуміти, що українські захисники не здають своїх позицій і продовжують обороняти Часів Яр на Донеччині.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Пост режисера одразу ж зібрав тисячі вподобайок і сотні коментарів. Користувачі соцмереж дякують Сенцову за його мужність і самовідданість, бажають йому та його побратимам міцного здоров’я, сили й витримки, а також вірять у неминучу перемогу України.

Популярне: