У Центрі протидії дезінформації РНБО відреагували на чутки про те, що президент Володимир Зеленський анонсував початок мирних перемовин з РФ у червні цього року.

Представники Ради нацбезпеки та оборони України спростували цю інформацію та заявили, що жодних перемовин з країною-окупанткою у червні 2024 року не буде. Вони зазначили, що ці твердження не відповідають дійсності та є маніпуляцією.

Зауважується, що Зеленський говорив про початок шляху до справедливого миру у червні, зазначивши, що світова спільнота має тиснути на росію та спонукати її до миру.

Це стосується саміту щодо української формули миру у Швейцарії, який буде платформою для обговорення мирного процесу, проте РФ не братиме участь у цьому саміті, отже, не йдеться про укладання миру.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У Центрі додали, що подібна дезінформація сприяє поширенню занепадницьких настроїв у суспільстві і служить інтересам ворога.

Популярне: