По мережі "гуляє" чергове відео затримання чоловіка співробітниками ТЦК в Одесі

Мережею "гуляє" чергове відео затримання чоловіка співробітниками ТЦК в Одесі.

Мережею "гуляє" чергове відео затримання чоловіка співробітниками ТЦК в Одесі. Фото: скриншот відео

Події
29 квiтня 18:37

Вранці у понеділок, 29 квітня, у мережі з'явилося відео затримання чоловіка співробітниками ТЦК в Одесі. В одеському військкоматі прокоментували ролик.

За їхньою версією, чоловік на відео вже знаходився в одному з РТЦК та СП міста Одеси, звідки втік під час проходження медичного огляду.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Згодом цю людину помітили військовослужбовці РТЦК. Вони викликали поліцію для затримання та доставки до РТЦК для подальшого проходження ВЛК. Проте громадянин почав ображати військових та застосовувати фізичну силу до військовослужбовців ТЦК.

"На жаль, відео, опубліковане в телеграм каналах, показує лише те, що вигідно для російської пропаганди, і не демонструє поведінки громадянина, і не дає аудиторії повної картини про причини конфліктної ситуації", – прокоментували у військкоматі.

Нагадаємо, що у Верховній Раді 11 квітня було ухвалено новий мобілізаційний законопроект №10449. Мобілізаційний закон на законодавчому рівні зобов'язує всіх чоловіків протягом 60 днів прийти та оновити військові облікові дані до ТЦК.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах