Мобільні інклюзивні вагончики прийдуть на зміну велосипедам листонош

В Укрпошті анонсували запуск нового пілотного проекту.
Мобільні інклюзивні вагончики прийдуть на зміну велосипедам листонош
t.me/igorsmelyansky

Укрпошта почала тестувати новий транспорт для листоноші. Він зможе компенсувати удари по інфраструктурі підприємства та замінити традиційні велосипеди.

Про це повідомив голова Укрпошти Ігор Смілянський.

«За минулі два тижні Укрпошта втратила від обстрілів кілька відділень, у тому числі на Харківщині. Ми вже розуміємо, що ворог продовжить намагатися знищувати інфраструктуру, але Укрпошта має продовжувати роботу і навіть робити це так, щоб зберігати життя і працівників, і клієнтів. Тому працюємо над тим, щоб мати такі мобільні інклюзивні вагончики, які можна розмістити у безпечному місці, які можуть за 1 день замінити пошкоджене відділення», – написав Ігор Смілянський.

Читайте також:

Голова Укрпошти також подякував українським виробникам – представникам ветеранського бізнесу, які створили прототип для пілотного проекту, який вирушить у бойовий регіон на тест.

Крім того, Смілянський зазначив, що зі зростанням електронної комерції та розвитком доставки лікарських засобів, у листоноші стає менше газет і листів, але більше посилок. Тому новий транспорт стає дедалі актуальнішим і має прийти на зміну велосипеду.

Він також пообіцяв, що всі закупівлі нового транспорту для листонош відбуватимуться в системі Прозорро.

Раніше ми писали про те, що УЗ, АТБ та Укрпошта стали топовими роботодавцями в Україні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK