На Дніпропетровщині викрили перевізників наркотиків

На Дніпропетровщині екіпажі патрульної поліції зупинили громадян, в яких виявили наркотичні речовини.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Facebook-сторінку Патрульної поліції Дніпропетровської області.

У Самарському районі екіпаж патрульної поліції виявив підозрілого громадянина. Той, побачивши поліцейських, занервував та спробував уникнути розмови. Патрульні зупинили чоловіка, поспілкувалися та провели поверхневу перевірку. У нього виявили 19 сліп-пакетів із речовиною, схожою на наркотичну. На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила сліп-пакети у присутності понятих. Громадянина доставили до відділку поліції.

На Дніпропетровщині патрульні виявили громадян, які перевозили наркотики

Також на Запорізькому шосе екіпаж зупинив водія ВАЗ 21043 за порушення ПДР. Під час поверхневої перевірки транспортного засобу в салоні авто під водійським сидінням поліцейські виявили мішок, в якому була велика кількість сліп-пакетів із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила у присутності понятих 27 сліп-пакетів із вказаною речовиною. З чоловіком працюють слідчі.

На Дніпропетровщині патрульні виявили громадян, які перевозили наркотики

Нагадаємо, у Кривому Розі у магазині продавали безакцизний алкоголь та цигарки. Правоохоронці вилучили товару на 700 тисяч гривень.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,