close-btn

Apple поновила переговори з OpenAI щодо ШІ у iPhone

Apple поновила переговори з OpenAI щодо інтеграції генеративного штучного інтелекту (ШІ) для iPhone

Apple поновила переговори з OpenAI щодо ШІ у iPhone

Apple поновила переговори з OpenAI щодо ШІ у iPhone Фото: freepik.com

Apple Inc відновила переговори з OpenAI про використання технології генеративного штучного інтелекту для створення деяких нових функцій, які будуть представлені в iPhone пізніше цього року.

Компанії почали обговорювати умови потенційної угоди і те, як функції OpenAI будуть інтегровані в наступну операційну систему iPhone від Apple, iOS 18, йдеться в повідомленні з посиланням на людей, знайомих з цим питанням.

Apple і OpenAI не відповіли на запити про коментарі.

Цікаве по темі: Що буде з акціями Apple протягом наступних 12 місяців — прогноз Волл-стріт

Минулого місяця агентство Bloomberg повідомило, що Apple веде переговори про ліцензування чат-бота Gemini від Google для нових функцій iPhone.

Apple не прийняла остаточного рішення про те, яких партнерів вона буде використовувати, і може досягти угоди як з OpenAI, так і з Google, що належить Alphabet Inc.

Apple повільніше впроваджує генеративний ШІ, який може генерувати людські відповіді на письмові підказки, ніж конкуренти, такі як Microsoft і Google, які вплітають його в свої продукти.

Генеральний директор Apple Тім Кук заявив у лютому, що компанія інвестує «значні кошти» в генеративний ШІ і розповість більше про свої плани щодо використання цієї технології пізніше цього року.

Нагадаємо, що компанія Apple розіслала повідомлення про загрозу користувачам iPhone у 92 країнах світу, попередивши їх, що вони могли стати мішенню атак шпигунських програм. Як захистити свій смартфон, читайте у нашому матеріалі.

Раніше ми писали, скільки б ви заробили на акціях Apple, інвестувавши $2000 у 2011 році. Після того, як Джобс передав кермо влади Куку, який в основному був відомий тим, що збільшував виробничі потужності компанії замість того, щоб розробляти апаратні продукти, було дуже спокусливо вийти з Apple, але це було б великою помилкою.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Apple створила спеціальний пристрій для оновлення запакованих iPhone

Скільки Apple заробляла за секунду у 2023 році – AltIndex.com

5 головних міфів про кібербезпеку

За матеріалами: finance.yahoo.com.

google news