Головна Новини Зірки персона Пугачова збирається відмовитися від свого замку біля Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Пугачова збирається відмовитися від свого замку біля Москви

У Росії все ніяк не можуть визначиться, що робити з нерухомістю Пугачової

29 квітня 2024, 22:45
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість,  співачка-легенда  Алла Пугачова, яка засудила терористичне вторгнення Росії  в Україну, може відмовитись від свого замку в селищі Грязь неподалік  Москви, на користь своїх дітей.

Пугачова збирається відмовитися від свого замку біля Москви

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Зазначають, що це  єдине і правильне рішення, аби  Пугачову не змогли позбавити  спадщини примусово. Як інформує  пропагандистське видання Teleprogramma, журналісти мають інформацію, що в червні співачка планує  приїхати в РФ, аби  переоформити нерухомість зі свого чоловіка Максима Галкіна на себе, а пізніше виробити дарчу на замок власним дітям, доньці Лізі та синові Гаррі.

Як стверджує адвокат  Олександр Бенхін, ця угода "абсолютно чиста", між чоловіком і дружиною можливі будь-які дарчі.

"Усі ми чудово розуміємо, для чого це робиться, тому що атмосфера загострюється. Вони розуміють, що не сьогодні-завтра на Галкіна можуть серйозно "наїхати", і тоді він уже відповідатиме майном. Сподіваються, мабуть, що на Аллу Борисівну все-таки "не наїдуть", оскільки вона національне надбання. І вона, загалом-то, у своїх висловлюваннях акуратніша, їй складно щось пред'явити. Тому, природно, вони розуміють, що шансів менше, що в неї щось забиратимуть", — пояснив адвокат.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Алла Пугачова розлютила і довела до істерики росіянЗірка з Росії Алла Пугачова, яка підтримує  Україну та на початку повномасштабної  війни поїхала з РФ разом з Максимом Галкіним і дітьми, знову дала привід для люті росіянам. 

Головне  в тому, що недавно вона відсвяткувала  вихід нової пісні та День жовтих квітів — подію, яку завжди  святкує Алла Борисівна з приходом  весни. Відеоролик зі свята  вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. Під час відзначення  Примадонна весело пританцьовує на яхті під мелодію української пісні "Ой на горі два дубки".
 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини