В Одесі військкоми знову силоміць "пакували" чоловіка в бус: що кажуть у ТЦК

В Одесі військкоми знову силоміць "пакували" чоловіка в бус: що кажуть у ТЦК (GlavPost)

У Мережі з'явилося відео з Одеси, на якому чоловіки у військовій формі намагалися затягнути цивільного у мікроавтобус, а той кликав на допомогу.


РЕКЛАМА

Реакція ТЦКВ Одеському ТЦК прокоментували інцидент і підтвердили: на відео дійсно їхні працівники.

Проте в ТЦК закликали українців не робити поспішних висновків. У військкоматі стверджують, що цивільний чоловік на відое "вже був в одному з РТЦК та СП міста Одеси, звідки втік під час проходження медичного огляду"."Даного громадянина було виявлено військовослужбовцями РТЦК і було викликано поліцію для затримання та доставки в РТЦК для подальшого проходження ВЛК. Проте, громадянин почав ображати військових та застосовувати фізичну силу до військовослужбовців ТЦК", – йдеться в повідомленні.У ТЦК стверджують, що відео, яке опубліковано в соцмережах показує лише те, що вигідно для російської пропаганди, "не демонструє поведінки громадянина, та не дає аудиторії повної картини про причини конфліктної ситуації".

Раніше повідомлялося, що на Полтавщині засудили за ухилення від мобілізації батька 7 дітей.Читайте також: Були п’яні, кидалися на людей і обматюкали жінок?: новий скандал із ТЦК на Львівщині Жінки відбивають, чоловіки тікають: нові скандали з ТЦК та пригоди ухилянтів на кордоні "Ухилянтами" автоматично можуть стати два мільйони чоловіків: що буде, якщо не оновити дані в ТЦКПідписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

РЕКЛАМА