ПЗ

iOS 18 може оновити власні програми для iPhone і внести зміни в головний екран

0

iOS 18 вже рекламують як найамбітніше оновлення за останні роки. Очікується, що він матиме значні зміни, покращення та генеративні функції ШІ. Тепер надійний аналітик Марк Гурман у своєму інформаційному бюлетені Power On розкриває зміни, які оновлення ОС наступного покоління принесе до стандартних програм на iPhone. 

Оригінальні програми на iPhone для оновлення з iOS 18

Гурман повідомляє, що майбутнє оновлення iOS 18 оновить найпопулярніші вбудовані програми Apple, включаючи Mail, Notes, Photos і Fitness. Він не занурюється в конкретні деталі, але ми можемо очікувати, що ці програми матимуть нові функції та оновлений дизайн. Варто зазначити, що основні програми на iPhone не оновлюються через App Store. Вони оновлюються лише через оновлення iOS. 

Нещодавно ходили чутки, що програма Notes отримає дві нові вражаючі функції, включаючи опцію запису аудіо та можливість виконувати складні математичні обчислення. Останнє, ймовірно, стане можливим завдяки інтеграції калькулятора в програму Notes. Також очікується, що ексклюзивні топографічні карти Apple Watch з’являться в Apple Maps на iOS 18. 

Гурман також додає, що в iOS 18 буде змінено головний екран. Це дозволить користувачам закріплювати програму в будь-якому місці екрана замість того, щоб бути обмеженими існуючими сітками. Це зробить дизайн додатків більш модульним і легшим для оновлення та налаштування.  iOS 18 планується анонсувати на WWDC, яка розпочнеться 10 червня.

Comments

Comments are closed.