Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кидає в бій резерви. Чому РФ поспішає з наступом
commentss НОВИНИ Всі новини

Кидає в бій резерви. Чому РФ поспішає з наступом

Окупанти продовжують наступ в районі Авдіївки

30 квітня 2024, 00:15
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують продавлювали українську оборону на Авдіївському напрямку, відзначає офіцер ЗСУ Микола Мельник.

Кидає в бій резерви. Чому РФ поспішає з наступом

РФ посилює наступ. Фото з відкритих джерел

"Противник зрозумів, що ЗСУ відчувають тотальний голод в усьому, а тому намагається скористатись ситуацією та кидає в бій резерви. Тактика проста — прорив в одному місці із стрімким розгортанням у фланги сусідніх підрозділів", — написав офіцер ЗСУ.

Микола Мельник відзначив, що за вихідні ситуація погіршилася, але контрольована. Зокрема, відзначає офіцер ЗСУ: противник продовжує атаку по всьому фронту; війська змушені будуть відійти з позицій між Кераміком і Очеретине, щоб не опинитися в оточенні; такий же відхід з метою вирівнювання силами ЗСУ, швидше за все, буде здійснений між Нетайловим і Невельським; противник, використовуючи Очеретино як плацдарм, пробує прорватись до траси Покровськ-Костянтинівка.

"У наших батьків-командирів поки що слабо прослідковується хоч якась тактика, окрім як тушіння пожеж і затикання дірок. У той же час, мій рівень знань не дозволяє мені судити про генеральські справи", — додав офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в одному з населених пунктів на тимчасово окупованій території українські школярі висловили своє ставлення до російської конституції. Попри ризик бути затриманими та понести жорстоке покарання, підлітки спалили конституцію Росії. У такий спосіб українська молодь продемонструвала, як насправді ставиться до російських загарбників, які захопили їхні населені пункти.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що глава Держдепу Ентоні Блінкен заявив, що США бачили докази спроб Китаю втрутитися та вплинути на майбутні вибори американського президента. Держсекретар США повідомив, що повторив послання Джо Байдена Сі Цзіньпіну під час їхнього саміту в Сан-Франциско минулого року про те, щоб Китай не втручався в президентські вибори-2024. Тоді Сі Цзіньпін пообіцяв, що Китай не буде втручатися в американські вибори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

30 квітня 2024, 05:57

Штатам там не икается?


Новини