Головна Новини Світ Європа Фіцо висміяв допомогу, яку словаки зібрали для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Фіцо висміяв допомогу, яку словаки зібрали для України

Словацький прем'єр вважає, що допомога США і ЄС не допоможе Україні

30 квітня 2024, 00:55
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Словаччини Робер Фіцо, коментуючи збір словаками 4 млн євро на закупівлю боєприпасів для України, заявив, що "це немов пукнути в дерево".

Фіцо висміяв допомогу, яку словаки зібрали для України

Прем'єр Словаччини висміяв своїх співгромадян. Фото з відкритих джерел

За словами прем'єра, зібрані словаками гроші не змінять ситуацію на фронті в Україні. При цьому Фіцо використав чеське порівняння, що означає "пукнути в дерево".

Прем'єр Словаччини заявив, що кошти США та ЄС, виділені на військову підтримку України, також "нічого не змінять".

"Через рік-два буде так само. Всі гроші будуть витрачені. Можливо, щось розікрадуть, але в Україні нічого не зміниться. Ми будемо там, де є. Це моя позиція. Тому я надаватиму перевагу припиненню вогню за будь-яку ціну", — додав Роберт Фіцо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в одному з населених пунктів на тимчасово окупованій території українські школярі висловили своє ставлення до російської конституції. Попри ризик бути затриманими та понести жорстоке покарання, підлітки спалили конституцію Росії. У такий спосіб українська молодь продемонструвала, як насправді ставиться до російських загарбників, які захопили їхні населені пункти.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що глава Держдепу Ентоні Блінкен заявив, що США бачили докази спроб Китаю втрутитися та вплинути на майбутні вибори американського президента. Держсекретар США повідомив, що повторив послання Джо Байдена Сі Цзіньпіну під час їхнього саміту в Сан-Франциско минулого року про те, щоб Китай не втручався в президентські вибори-2024. Тоді Сі Цзіньпін пообіцяв, що Китай не буде втручатися в американські вибори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини