Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вивісили свій прапор у Роботине: українські військові відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вивісили свій прапор у Роботине: українські військові відреагували

З'явилась реакція українських військових щодо ситуації з повідомленням від росіян про захоплення села Роботине Запорізької області.

30 квітня 2024, 08:35 comments3923
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни опублікували фотографії, на яких вивісили прапор РФ у Роботине вказуючи про нібито захоплення населеного пункту. Українські військові відреагували на інформацію та вказали, що повного захоплення Роботине не відбулось.

Росіяни вивісили свій прапор у Роботине: українські військові відреагували

Війна в Україні. Фото з відкритих джерел

Український військовий з позивним "Осман" Станіслав Бунятов розповів, що ті росіяни, які вивісили прапор у Роботине були знищені.

"По Роботине не кіпішуйте, п*дари залізли з південної частини, повісили тряпку, їх обнулили. Х*й їм, а не Роботине, на контролі. Інтернет — не поле бою, там треба бути живим, щоб щось говорити", — повідомив військовий у соціальних мережах.

Український офіцер з позивним "Алекс" наголосив, що росіяни не захопили повністю Роботине і у селищі тривають активні бої.

"Заруба в Роботино, зі вчорашнього дня йдуть активні бої, вчора п*дари технікою висадили десант, дещо вдалося підбити. Сьогодні виключно піхотні заміси, активні бої. Раджу завалити єб*льники всім хто говорить про повне взяття села п*дарами. П*дараська тряпка в Роботино пішла на туалет нашим пацанам", — прокоментував ситуацію лейтенант ЗСУ.

Російські сили окупували Роботине 6 березня 2022 року. У серпні 2023 року українські сили увійшли в село, а в День державного прапора 23 серпня над Роботине підняли синьо-жовтий прапор. Про офіційне звільнення в Міноборони повідомили через кілька днів — 28 серпня. Станом на першу половину 2024 року через запеклі бої з російськими окупантами село було знищено вщент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий пояснив ситуацію в районі Очеретиного, де росіяни ведуть активний наступ.

Також "Коментарі" писали про заяву з Пентагону про те, коли західна зброя потрапить до України після голосування та підпису Байдена.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алексей

30 квітня 2024, 07:50

А как же видео, которое расходится со скоростью света из Работино?


Новини