Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони назвали суму грошової винагороди за знищену російську техніку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони назвали суму грошової винагороди за знищену російську техніку

Міністерство оборони пояснило скільки грошей можуть отримати українські військові за знищення російської військової техніки.

30 квітня 2024, 08:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські військові можуть отримати додаткову грошову винагороду за знищення російської військової техніки. Найбільші виплати передбачені за знищення російського корабля першого рангу. 

У Міноборони назвали суму грошової винагороди за знищену російську техніку

Знищений російський танк. Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін розповів, що за знищення російської військової техніки передбачена додаткова грошова винагорода для українських військових.

"Зараз є чіткі цифри, які, я думаю, можуть надихати людей, які воюють на лінії бойового зіткнення, ризикуючи життям", — розповів Лазуткін.

При знищенні російського військового автомобіля можна розраховувати на грошову винагороду розміром понад 12 тис. гривень. Ліквідація броньованих машин оцінена в 40 тис. гривень, а за знищення танка можна отримати 48,7 тис. гривень. 

Найбільші грошові винагороди передбачені за ліквідацію літака та гелікоптера – понад 100 тис. гривень, а лідером за сумами є знищення російського корабля першого рангу – понад 243 тис. гривень.

"Скажімо так, чергову "Москву" також є серйозний стимул нищити", — наголосив Дмитро Лазуткін.

Нагадаємо, що станом на 30 квітня українські сили знищили понад 7,3 тис. російських танків, близько 14 тис. бойових броньованих машин, 348 літаків та 325 гелікоптерів. Крім того, українським бійцям вдалось ліквідувати 26 кораблів, включно з російським крейсером "Москва". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ЗСУ знищили новітню російську зброю.

Також "Коментарі" писали про те, що у Повітряних силах розповіли про деталі ліквідації російського стратегічного бомбардувальника Ту-22.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини