Сьогодні в Одесі оголосили День жалоби за загиблими 29 квітня

Сьогодні в Одесі оголосили День жалоби за загиблими 29 квітня.

Сьогодні в Одесі оголосили День жалоби за загиблими 29 квітня. Фото ілюстративне: objectiv.tv

Події
30 квiтня 09:17

У зв'язку із загибеллю п'яти осіб, внаслідок російської ракетної атаки по Одесі 29 квітня, сьогодні, 30 квітня, на Одещині оголосили день жалоби. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Так, підприємствам, установам, організаціям рекомендують обмежити використання музики та розважальних заходів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що в результаті російської атаки на місто загинули п'ятеро людей. Серед них троє жінок та двоє чоловіків. Ще одна людина померла внаслідок інсульту, який спровокувала атака. Також було відомо про 32 потерпілих.

Наразі у лікарнях продовжують лікування 23 постраждалих. У тяжкому стані перебувають вісім людей, з них чотири – у вкрай тяжкому, у тому числі й чотирирічна дівчинка.

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Одеси. Зокрема, горів палац Одеської юридичної академії. Вогонь охопив понад 600 квадратних метрів. Стало відомо, що пожежники ліквідували масштабну пожежу мансардного поверху.

Представник сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук повідомив, що на стінах навколо ураженого об'єкта спостерігаються дірки від шрапнелів. Тобто атакували окупанти боєприпасом, який розрахований на ведення бойових дій. Також під час атаки було поранено екснардепа і президента Національного університету "Одеська юридична академія" Сергія Ківалова. Він отримав осколкове поранення правого стегна. Загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах