Рятувальники показали, як ліквідовували наслідки ракетної атаки по Одесі (ФОТО/ВІДЕО)

Вчора росіяни атакували Одесу балістичною ракетою, попередньо, з касетним боєприпасом

Вчора внаслідок ракетної атаки по Одесі сталася масштабна пожежа. Гасіння полум’я було ускладнено, адже спецтехніка рятувальників не могла під’їхати до будівлі що палала. В ДСНС Одеської області показали як ліквідовували наслідки обстрілу. 

Співробітники пожежно-рятувальної служби взялися за ліквідацію масштабного вогню, що виник на мансардному поверсі 4-поверхової будівлі. Вогонь охопив площу понад 600 м2. У гасанні пожежі брали участь 45 рятувальників та було задіяно 15 одиниць спецтехніки.

Психологи з Державної служби з надзвичайних ситуацій та національної поліції надали допомогу 37 особам, серед яких було двоє дітей. Внаслідок обстрілу понад 30 людей отримали поранення. На жаль п’ять осіб загинуло. Наразі в лікарнях знаходяться 23 постраждалих. 8 людей у важкому стані, з них 4 - у вкрай важкому. Наразі лікарі борються за життя чотирирічної дівчинки. 


Обстріли Одеської області

В ніч на 23 квітня російські військові використали декілька хвиль ударних безпілотників типу "Shahed-131/136" для обстрілу південних регіонів України. Основною метою атак була промислова і транспортна інфраструктура регіону. Загалом сили ППО збили 11 ударних дронів: 7 з них було на Одещині, 4 – на Миколаївщині. За попередніми даними, постраждали 9 осіб, з них 4 дитини.

Нагадаємо, в ніч на 22 квітня окупанти з тимчасово окупованого Криму запустили по Одеській області  БпЛА типу "Shahed-131/136". Куди влучили окупанти – дивіться в матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися