Збирали на ЗСУ: у Дніпрі відбувся благодійний концерт 

У Дніпрі пройшов благодійний концерт. Учасниці не лише танцювали народні танці та співали, а й збирали на ЗСУ. 

На сцені виконували танці різних стилів — рок-н-рол, фламенко та халіджі.

У захваті від виступів — пані Олена. Про благодійний концерт дізналася від подруги й вирішила прийти. Жінка говорить, цю подію пропустити просто не могла.

“Настрій позитивний, сподобалася енергія, яку нам намагалися передати дівчата, танцювальні колективи. Взагалі добре, що в такий складний час є люди, які беруть на себе таку сміливість це все створювати”, – каже вона. 

Переповнюють емоції й пані Світлану. Впевнена, таких концертів має бути більше. 

“Наші герої потребують допомоги, бо багато людей приходять на благодійні концерти, де вони можуть допомогти, й це дуже гарно, коли наші хлопці можуть хоч щось отримати… Самі танці й ті пісні, які співали люди, дуже надихають, дають стільки енергії – дуже приємно”, – ділиться жінка. 

Загалом на сцені відіграли 18 номерів, а це – 25 учасниць. До самого концерту готувалися понад 3 місяці, розповідають організатори.  

“Очікую, що глядачі отримають багато вражень, буде багато цікавих яскравих танців. Зможуть трішки перемкнутися. Бо танцювальна терапія важлива, зі стресового стану перейти у ресурсне… Кожна гривня, кожна допомога важлива у підтримку наших хлопців. Тому такий захід ми вирішили зробити у Дніпрі”, – пояснила організаторка благодійного концерту Надія Черкашина.

А всі кошти від продажу квитків організатори передадуть волонтерам на закупівлю матеріалів для плетіння сіток, кікімор, нашоломників. На благодійному концерті також провели аукціон. 

Детальніше — у сюжеті Відкритого.

Журналістка: Антоніна Чуйко

Оператор: Ілля Кононов

Підписуйтеся на наш Youtube-канал! Там на вас чекає ще більше відео.

Теги: ,