Росіяни атакували студентський корпус юридичної академії ракетами 

Головне за день:

На території “Палацу Гаррі Поттера”, що є студентським комплексом Одеської юридичної академії і став відомий завдяки своїй архітектурі, внаслідок ракетного удару зазнав знищень. Серед інших споруд, розташованих там, є спортивні майданчики, які часто використовують діти для занять.

Про це заявив Сергій Братчук, представник Української добровольчої армії “Південь”. Він підкреслив, що ця атака була несправедливою, оскільки нападники точно знали про цивільне населення, а також про дітей та спортивні об’єкти в цьому районі.

“Цей об’єкт є символом міста, популярним місцем серед дітей для спортивних занять. Росіяни мали повне уявлення про те, що тут можуть бути невинні мешканці, а також про наявність спортивних майданчиків і стадіонів”, – додав Братчук.

Також читайте: Окупанти вдарили по гирлу Дніпра – моніторингові канали

Такий ракетний удар, на думку Братчука, є ще одним актом тероризму від Росії, країни-агресора. Він наголосив, що цей напад спрямований на тих, хто мешкає в мирному місті, навіть у зоні конфлікту.

“Ціллю цієї атаки було не лише завдання шкоди об’єктам, але й створення психологічного тиску на мирне населення, особливо у такому складному для нас часі”, – підкреслив він.

Після вечірнього ракетного обстрілу 29 квітня в Одесі п’ять людей загинули, а близько 30 отримали поранення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦