На Дніпропетровщині вандали понівечили могили загиблих воїнів

У Марганці на Дніпропетровщині вандали спалили надгробки полеглих військових. 

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Facebook-сторінку матері загиблого Героя Світлани Кожемян.

У Марганці на центральному кладовищі невідомі особи підпалили могили двох загиблих українських військових.

Рідні одного з них помітили це, коли прийшли на цвинтар, щоб покласти квіти та поприбирати. Мати Світлана, дізнавшись про таку наругу, звернулася за допомогою в соцмережі, сподіваючись на реакцію громадськості та правоохоронних органів.

“Доброго дня, в мене велике прохання. Хто був на центральному кладовищі 28 квітня з 12 години до 13 години? Стався підпал могили мого сина і ще одного побратима, згоріло геть усе. Якщо хтось з присутніх бачив, що котрісь молоді чоловіки підходили до могил військових, велике прохання зателефонувати за номером (066) 613-27-81 (Світлана), мама загиблого Кожемяна Анатолія, дякую. Допоможіть знайти ту сволоту, благаю”, – написала пані Світлана.

На Дніпропетровщині вандали понівечили могили загиблих воїнів - рис. 1

Після публікації допису розпочалася жвава дискусія. Чимало користувачів висловили підтримку Світлані, але були й ті, хто звинуватив в інциденті родичів загиблих воїнів. Мовляв, вони могли залишити запалену свічку у лампадці, в результаті чого вогонь поширився на вінки.

Проте, за словами Світлани, лампадок на могилах не було.

Нагадаємо, у Першотравенську на Алеї памʼяті загиблих військових пошкодили вазони з квітами та зірвали прапор.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , ,