Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Мультфільми для дітей: 7 найкращих історій, які має побачити кожна дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

Мультфільми для дітей: 7 найкращих історій, які має побачити кожна дитина

7 чудових мультфільмів, які сподобаються і дорослим, і дітям

30 квітня 2024, 12:30
Поділіться публікацією:

У світі мультфільми стали невід'ємною частиною життя дітей. Вони не тільки розважають, а й навчають, виховують, допомагають формувати цінності та світогляд.

Мультфільми для дітей: 7 найкращих історій, які має побачити кожна дитина

7 мультфільмів, які сподобаються дітям та дорослим

Сьогодні ми представляємо вам 7 найкасовіших мультфільмів, які, на думку критиків та глядачів, має побачити кожна дитина:

1. Як приручити дракона (2010): Зворушлива історія про дружбу юного вікінга Ікінга та пораненого дракона Беззубика. Мультфільм вчить доброті, співчутті, дбайливому ставленню до навколишнього світу і тому, що не варто судити про книгу з обкладинки. Захоплюючі польоти на драконах, барвисті пейзажі та милі персонажі не залишать байдужими дітей різного віку.

Збори у прокаті: $504,5 млн.

Цікавий факт: Мультфільм отримав премію "Оскар" у категорії "Кращий анімаційний фільм".

2. Тачки (2006): Мультфільм від студії Pixar, який перенесе дітей у світ розмовляючих машин. Перегони, пригоди та дружба головних героїв – Блискавки МакКуїна та Метра – обов'язково сподобаються юним любителям швидкості.

Збори у прокаті: $461,9 млн.

Цікавий факт: Мультфільм був номінований на премію "Оскар" у категорії "Кращий анімаційний фільм"

3. Бридкий Я (2010): Лиходій Грю, який мріє стати суперлиходієм, несподівано для себе стає батьком трьох чарівних дівчаток-сиріт. Ця зворушлива та смішна історія про кохання, сім'ю та справжні цінності сподобається не лише дітям, а й дорослим.

Збори у прокаті: $543,2 млн.

Цікавий факт: Мультфільм став найкасовішим анімаційним фільмом 2010 року.

4. Зверополіс (2016): Мультфільм, в якому тварини живуть пліч-о-пліч з людьми. Історія юної зайчихи Джуді Хопс, яка мріє стати поліцейським, вчить дітей цілеспрямованості, подолання труднощів, віри у свою мрію і тому, що кожен може досягти успіху, незалежно від походження.

Збори у прокаті: $1,024 млрд.

Цікавий факт: Мультфільм отримав премію "Оскар" у категорії "Кращий анімаційний фільм".

5. Вгору (2009): Зворушлива історія про літнього Карла Фредріксена, який, використовуючи зв'язку повітряних куль, відправляє свій будинок у подорож Південною Америкою. В дорозі він зустрічає юного скаута Рассела, і разом вони переживають безліч кумедних та небезпечних пригод. Мультфільм вчить цінувати дружбу, відданість, любов до життя та показує, що ніколи не варто пізно здійснювати свої мрії.

Збори у прокаті: $731,5 млн.

Цікавий факт: Мультфільм отримав дві премії "Оскар": у категоріях "Найкращий анімаційний фільм" та "Найкращий саундтрек".

6. Король Лев (1994): Класичний мультфільм Disney, який розповідає історію юного левеня Сімби, якому належить стати королем. Мультфільм вчить відповідальності, хоробрості, кругообігу життя в природі і тому, що добро завжди перемагає зло. Барвиста анімація, пісні, що запам'ятовуються, і зворушливий сюжет зробили цей мультфільм одним з улюблених у дітей і дорослих у всьому світі.

Збори у прокаті: $968,8 млн.

Цікавий факт: Король Лев — найкасовіший мультфільм усіх часів, крім рімейків.

7. Рапунцель: Заплутана історія (2010): Мультфільм Disney, який розповідає історію про принцесу Рапунцель, яка все своє життя живе в ув'язненні у високій вежі. Мультфільм вчить мріяти, вірити у свої сили та ніколи не здаватися.

Збори у прокаті: $591,8 млн.

Цікавий факт: Мультфільм був номінований на премію "Оскар" у категорії "Кращий анімаційний фільм".

Крім цих мультфільмів, існує безліч інших цікавих та повчальних історій, які сподобаються вашим дітям. При виборі мультфільму варто враховувати вік дитини, її інтереси та особисті уподобання.

Спільний перегляд мультфільмів – це чудовий спосіб не тільки розважити дітей, а й провести час усією родиною, зблизитись та поділитись один з одним своїми враженнями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини