Одесит поширював комуністичну символіку та сів на вісім років

Одесит поширював комуністичну символіку та сів на вісім років.

Одесит поширював комуністичну символіку та сів на вісім років. Фото: od.gp.gov.ua

Події
30 квiтня 17:09

Суд оголосив вирок одеситу, який поширював та публічно використав комуністичну символіку. Про це повідомляє пресслужба Одеської області.

Так, прокуратури оголосили обвинувальний вирок одесита за фактом поширення та публічного використання символіки комуністичного тоталітарного режиму (частина перша статті 436-1 КК України).

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прокуратура довела, що обвинувачений, використовуючи власну сторінку в соціальній мережі, систематично поширював публікації, в яких містяться ознаки пропаганди комуністичного тоталітарного режиму та зображення комуністичної символіки.

Чоловік розміщував публікації із зображенням герба СРСР, державного прапора СРСР, серпа, молота та п'ятикутної зірки, портретів керівників комуністичного режиму.

У суді обвинувачений свою провину не визнав, у скоєному не покаявся.

Київський районний суд визнав чоловіка винним в злочині, що інкримінується, і засудив до п'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За сукупністю вироків до призначеного покарання частково приєднано невідбуту частину попереднього покарання у вигляді трьох років і остаточно призначено покарання у вигляді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах